Με χαρά ανακοινώνουμε οτι πια συνεργαζόμαστε επίσημα με ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στη Μ.Βρετανία (Νο15 στην κατάταξη του The Guardian 2016), το πανεπιστήμιο του Coventry.

Πώς να διαχειριστείτε το ζήτημα των υποτροφιών

Ένα μεταπτυχιακό ή προπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί μεγάλη επένδυση σε χρόνο, προσπάθεια, και χρήματα. Ειδικά στις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε, το κόστος των σπουδών μπορεί να είναι πιο δυσβάσταχτο από ποτέ. Με τον όρο «κόστος» δεν εννοούμε μόνο τα δίδακτρα. Στη συνολική επένδυση πρέπει κανείς να υπολογίσει και το κόστος διαβίωσης στο εξωτερικό, το κόστος μετάβασης, μετακόμισης, και εγκατάστασης, ποσά που θα πρέπει να δεσμευθούν ως εγγυήσεις, άλλα ποσά που θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα ως προκαταβολές, ακόμα και τα έξοδα προετοιμασίας και υποβολής των αιτήσεων (από τις αμοιβές ενός συμβούλου εκπαίδευσης για την προετοιμασία των αιτήσεων έως τα έξοδα φακέλου αίτησης που χρεώνουν πολλά πανεπιστήμια και τα δίδακτρα για την προετοιμασία για τα τεστ αγγλικών και γενικών ικανοτήτων (TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, LSAT κλπ).

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ADMITTED!

Hult International Business School

is Looking for Talented Students from Eastern Europe!

Hult International Business School, the world’s most international business school, offers MBA, Executive MBA, Master, and Bachelor business focused programs in

Boston, San Francisco, London, Dubai, Shanghai, New York, and São Paulo

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ 

Η προετοιμασία αιτήσεων για μεταπτυχιακά είναι μία επίπονη, χρονοβόρος, απαιτητική, και πολύπλοκη διαδικασία. Ο αυξανόμενος μάλιστα ανταγωνισμός για τις υπάρχουσες θέσεις στα καλά μεταπτυχιακά λόγω της αυξημένης τάσης για σπουδές στο εξωτερικό, την καθιστά ακόμα δυσκολότερη. Επιπλέον, η διαδικασία αίτησης δεν είναι μόνο η συλλογή των απαιτούμενων εγγράφων και η συμπλήρωση της αίτησης αυτής καθαυτής, όπως λανθασμένα πιστεύουν πολλοί. Για να φτάσει ο υποψήφιος στο σημείο να συμπληρώνει αιτήσεις και να συλλέγει έγγραφα, συστατικές και σκορ τεστ, πρέπει πρώτα να έχει επιλέξει τα κατάλληλα προγράμματα και πανεπιστήμια, κάτι που αποτελεί το πρώτο βήμα και το σημαντικότερο.

http://lnkd.in/d42CJ8P

Έχεις το προφίλ για ένα από τα πιο international and diverse MBAs στον κόσμο; Επικοινώνησε μαζί μας και ίσως είσαι εσύ ο υποψήφιος ή ή υποψήφια που θα προτείνουμε για μία υποτροφία μέχρι και 30% για το ΜΒΑ του Hult!